. Budaya - Topfeel Beauty
page_banner

Kabudayaan

Visi Perusahaan

Visi Perusahaan

Ayana nyaéta nyiptakeun klasik.

Misi perusahaan

Nepikeun cinta sareng kageulisan kalayan kréativitas anu teu terbatas, narékahan pikeun nyiptakeun platform pikeun perbaikan diri karyawan.

Niley perusahaan

Integritas, syukur, tanggung jawab.

Marengan konsumén tumuwuh, incubating merek anyar, sarta méré informasi pasar tebih-sighted nyaeta naon urang geus ngalakonan.Topfeel Beauty senang gawé bareng anjeun pikeun nyieun, ngamekarkeun jeung ningkatkeun produk Anjeun.

Kami terus masihan anjeun rumus sareng tékstur anu inovatif, émut yén merek anjeun unik sareng ngabantosan anjeun nangtung.Kami gaduh pangalaman dina ngalayanan merek anu terkenal, sareng kami ogé ngabantosan merek sareng KOL anu langkung seueur pikeun tumuwuh sareng ngembangkeun pasarna.Wilujeng sumping OEM sareng ODM!

budaya_hak (1)
budaya_hak (2)
hak_budaya (4)