. FAQ - Topfeel Beauty
page_banner

FAQ

Q: Naon harga anjeun?

A: harga kami nunut ka robah gumantung kana suplai jeung faktor pasar lianna.Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan ngahubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

Q: Dupi anjeun gaduh kuantitas urutan minimum?

A: Sumuhun, urang merlukeun sakabeh pesenan internasional boga hiji lumangsung kuantitas urutan minimum.Upami anjeun badé ngajual deui tapi dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun pariksa halaman wéb kami.

Q: Dupi abdi tiasa meunang sampel pikeun nguji?

A: Tangtosna, mangga ngirim pesen pikeun ngabejaan urang sampel nu peryogi!Kosmétik warna, perawatan kulit sareng alat kageulisan teu aya masalah.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

A: Kami GMP sareng ISO22716 pabrik sertipikat, nawiskeun jasa OEM / ODM, tiasa ngaropea manufaktur contarct rumus anyar.Sadaya rumus urang sasuai jeung EU / Peraturan FDA, No Paraben, Cruelty Free, Vegan jsb Sadaya rumus tiasa nawiskeun MSDS pikeun tiap item.

Q: What is the average lead time?

A: Pikeun sampel, waktu kalungguhan téh ngeunaan 7 poé.Pikeun produksi masal, waktos kalungguhan nyaéta 45 dinten (kaasup bungkusan) saatos nampi pamayaran deposit.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Upami waktos kalungguhan kami henteu tiasa dianggo sareng wates waktu anjeun, mangga lebetkeun syarat anjeun sareng penjualan anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Q: Naon rupa metode pamayaran anjeun nampi?

A: Anjeun tiasa ngadamel pamayaran kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:
30% deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L.

Q: Naon jaminan produk?

A: Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang.Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami.Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun alamat sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Q: Dupi anjeun ngajamin aman tur aman pangiriman produk?

A: Sumuhun, urang salawasna ngagunakeun bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé nganggo bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang anu sénsitip suhu.Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Q: Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

A: Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih pikeun meunangkeun barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung.Persis ongkos angkutan kami ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Q: Kumaha ngahubungan anjeun?

A: Below each product and on the right side of the website, there will be an entry for sending message. Please kindly fill in your contact information and inquiry there or email directly to beauty@topfeelgroup.com, we will contact you as soon as possible. Due to the time difference, the reply may be delayed, please wait with patience.

 

Rék gawé bareng jeung urang?