page_banner

Warta pausahaan

  • Produk Tumuwuh Bulu Mata Ngajangjikeun?

    Produk Tumuwuh Bulu Mata Ngajangjikeun?

    Dina 30 Maret, merek kageulisan DTC DINETTE ngumumkeun yén éta nampi 800 juta yen (kira-kira RMB 41,57 juta) dina pembiayaan Series B.Daiwa Corporate Investment, Ceres sareng MTG Ventures milu dina babak pembiayaan ieu.Diadegkeun dina 2017, DINETTE dimimitian dina média kageulisan, mainl ...
    Maca deui
  • Naha Bubuk Setélan Longgar Diperyogikeun?

    Naha Bubuk Setélan Longgar Diperyogikeun?

    Henteu nganggo bubuk pangaturan anu leupas dina tungtung rutinitas makeup anjeun sapertos henteu nyéépkeun jas luhur saatos anjeun cet kuku anjeun.Loose setting powder nawiskeun hasil anu saé pikeun aplikasi makeup anjeun.Seueur jalma ngalangkungan léngkah ieu, tapi nganggo bubuk setting nawiskeun seueur kauntungan.Nyetél pow longgar ...
    Maca deui
  • Topfeel Beauty Capsule Lipstick Moal lami deui…

    Topfeel Beauty Capsule Lipstick Moal lami deui…

    Salian warna sorangan, penampilan sareng khasiat, nilai tambihan tina makeup mangrupikeun kasuksésan anu paling hébat anu tiasa dibawa ka tingkat anu tangtu pikeun ningkatkeun wanda sareng pangaruh pikeun konsumén, anu ngamungkinkeun sadayana pikeun terus ngahubungi kategori anyar sareng lintas wates.Nalika urang ngembangkeun kapsul ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngabédakeun Kualitas Eyeshadow?

    Kumaha Ngabédakeun Kualitas Eyeshadow?

    Cara Ngabédakeun Kualitas Eyeshadow Pikeun ngabédakeun kualitas eyeshadow dibagi kana tilu indikator: extensibility, blending, jeung fineness.1. Extensibility Pikeun nangtoskeun kualitas eyeshadow, kahiji nya éta kasampak di extendability, nu mangrupa importa ...
    Maca deui