. Ihtisar parusahaan - Topfeel Beauty
page_banner

Ihtisar parusahaan

nempokeun

Profil Perusahaan

—— Panyadia Layanan Pinuh Kosmétik Warna sareng Perawatan Kulit

Diadegkeun dina 2009, Topfeel Beauty mangrupikeun supplier kosmetik labél swasta sareng produsén ti China, khusus dina produk anu luar biasa, kualitas luar biasa sareng pilihan warna anu teu dipercaya.Urang nyadiakeun sorangan dina ngagunakeun ukur standar pisan pangluhurna pigmén jeung bahan.

Kami mangrupikeun perusahaan pamimpin anu nyisiran desain, R&D, produksi, sareng penjualan sareng bungkusan, pikeun unggal léngkah, kami gaduh prosedur profésional sareng sampurna pikeun nyiptakeun produk kualitas luhur.Tim Panaliti sareng Desain anu berpengalaman kami ngembangkeun produk anyar unggal bulan.Sadaya ieu ngajantenkeun urang trendi sareng profésional dina jalur.

Pamastian kualitas

Topfeel Beauty akrab sareng peraturan global sareng kami nyayogikeun sadaya dokumén tina uji produk sareng pendaptaran.Kami gaduh prosés kadali kualitas anu ketat, tina pengadaan bahan baku pikeun produksi dugi ka pamariksaan sateuacan kiriman.Pabrik kami ngagaduhan sertipikat GMPc sareng ISO22716, sareng produkna ngandung bahan anu aman sareng saé tina Kulit, Vegan, Bébas Cruelty, No Carmine, Paraben gratis, TALC Gratis jsb. Sadaya rumus kami saluyu sareng EU, REACH, FDA, PROP 65.

Standar Kualitas

Ditilik produk tina sababaraha aspék:

1. Indrawi (bau, warna, smear)
2. Uji serelek (turunna 45-50 cm)
3. Test fisik jeung kimia: lalawanan tiis -5-15 ℃, lalawanan panas 45-70 ℃, PH nétral atawa asam lemah
4. Lima item mikroorganisme: jumlah total baktéri, coliform fecal, Staphylococcus aureus, Agrobacterium aeruginosa, kapang (Candida albicans).

 

ISO
GMP
FDA

Kamampuhan R & D

Insinyur: 4 insinyur senior, 4 insinyur, 2 insinyur prosés, 8 sampler, sareng langkung ti 30 spesialis pangaturan anu sanés, anggota filing, juru tulis, sareng pengrajin.

Instrumén: colorimeter lampu, detektor logam beurat, analisa gas fase cair, alat pegatna, alat flattening, alat transportasi simulasi, jsb.

Deteksi: uji sepuh sareng genep jinis uji suhu sareng kalembaban, uji laboratorium mémbran janin hayam pikeun alergi.

Kaunggulan

ulang perenah

ONE-STOP PRODUKSI

Topfeel gaduh pabrik makeup labél swasta sorangan, pabrik perawatan kulit sareng pabrik bungkusan kosmetik (Topfeelpack Co., Ltd.).Kami ogé damel sareng jinis-jinis anu sanés sareng pabrik bungkusan anu ngalaman pikeun nyumponan kabutuhan palanggan sabisa-bisa.Modél ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngajaga tingkat luhur R&D, standar kualitas seragam, sareng siklus produksi anu fleksibel.

Pangiriman ka sakuliah dunya (2)

VEGAN & BEBAS KRUELTY

Sadaya rumus anu kami tawarkeun pikeun garis labél pribadi nyaéta vegan sareng bébas kekerasan.

JASA PROFESIONAL

JASA PROFESIONAL

A wawakil bisnis profésional ditugaskeun ka anjeun, sarta peuntas laut sakabeh proses raket.

VEGAN & KRUELTY FREE

WORDWIDE pengiriman barang

Kapal ku ekspres, hawa, laut, darat angkat ka mana waé, harga sayogi di kasir.