page_banner

Warta

  • Brand fashion koperasi Balmain, Estee Lauder ngadorong kageulisan méwah luhur!

    Brand fashion koperasi Balmain, Estee Lauder ngadorong kageulisan méwah luhur!

    Dina 26 Séptémber, Grup Estee Lauder ngumumkeun yén éta parantos ngahontal perjanjian lisénsi sareng imah fashion Perancis Balmain pikeun babarengan ngembangkeun, ngahasilkeun sareng nyebarkeun séri produk kageulisan inovatif Balmain Beauty.Gawé babarengan diperkirakeun dimimitian dina usum gugur 2024. Dina waktos anu sami, E...
    Maca deui
  • Sakumaha kuatna robot BA dina ranté kageulisan nomer hiji di Amérika Serikat?

    Sakumaha kuatna robot BA dina ranté kageulisan nomer hiji di Amérika Serikat?

    Nalika anjeun mikirkeun ranté kosmétik, naon anu aya dina pikiran anjeun?A Asép Sunandar Sunarya dazzling tina mintonkeun produk, seungit refreshing, sarta tangtu, mesem "kabinét baraya" jeung "kabinét sadulur" dina attire profésional, kitu ogé kageulisan BAs anu nempatkeun kaluar parabot profésional kayaning ma ...
    Maca deui
  • "Juara" industri lipstik di 2022!

    "Juara" industri lipstik di 2022!

    Dina taun-taun ayeuna, merek makeup domestik parantos ngaluncurkeun jaman ledakan, tapi aya sakedik merek anu luhur.Nyandak kategori lipstik sabagé conto, kompetisi utama lipstik makeup nasional ayeuna masih ngudag "efektivitas ongkos", lipstik high-end ...
    Maca deui
  • Merek Fashion MLB Mimiti Ngajual Produk Makeup?

    Merek Fashion MLB Mimiti Ngajual Produk Makeup?

    Dina widang barang konsumén gancang-pindah, kageulisan nyaeta undoubtedly a-resiko low,-ngahasilkeun tinggi "kue badag".Merek pakean trendi MLB, anu parantos lami henteu ngalakukeun gerakan énggal, parantos muka akun "MLB Beauty" dina platform média sosial sapertos China, sareng parantos ngadaptarkeun ...
    Maca deui
  • Makeup Cina henteu peryogi "selebriti bersih" di Jepang

    Makeup Cina henteu peryogi "selebriti bersih" di Jepang

    Abdi henteu kantos ngabayangkeun yén hiji dinten kuring bakal tiasa mésér merek domestik sapertos Flower Knows di mall balanja Jepang."Xiaoqi, budak awéwé anu diajar di Jepang, biasa ngabantosan sadulur rumah tangga mésér dandanan sapopoé, tapi dina dua taun katukang, anjeunna mendakan yén seueur awéwé Jepang anu nganggo kosmétik domestik ...
    Maca deui
  • Makeup Oriental anu diciptakeun ku Florasis populer deui di dunya!

    Makeup Oriental anu diciptakeun ku Florasis populer deui di dunya!

    Anyar-anyar ieu, blogger kageulisan Tati, anu gaduh jutaan pengikut dina YouTube, masangkeun pidéo 28 menit anu muji merek Cina Florasis dina YouTube.Salaku blogger kageulisan anu kasohor di YouTube, Samaun ti kalangan kageulisan Éropa sareng Amérika, sareng résensi makeup top di Éropa sareng United Stat...
    Maca deui
  • Naha éta lip balm atanapi lipstik?

    Naha éta lip balm atanapi lipstik?

    Sacara umum, saméméh urang nerapkeun lipstik atawa lip gloss, urang mimiti nerapkeun lip balm kana biwir pikeun ngajaga tingkat nu tangtu Uap.This geus pernah geus cukup merenah pikeun urang.Éta lip balm.Sacara umum, lip balm bakal nambihan seueur gliserin sareng minyak zaitun.Janten dina prosés usi ...
    Maca deui
  • Kumaha Nganggo Concealer Kawas Pro: Ngan 5 Léngkah Gampang

    Kumaha Nganggo Concealer Kawas Pro: Ngan 5 Léngkah Gampang

    Concealer leres-leres mangrupikeun workhorse tina kantong makeup.Kalayan ngan sababaraha gesekan, anjeun tiasa nutupan noda, ngalembutkeun garis-garis halus, ngacerahkeun bunderan poék, sareng bahkan ngajantenkeun bola panon anjeun langkung ageung sareng langkung menonjol.Sanajan kitu, ngagunakeun concealer merlukeun sababaraha strategi.Upami anjeun teu leres ngagunakeunana, anjeun bakal mendakan ...
    Maca deui
  • Lancome, Armani, sareng SK-II parantos naékkeun hargana ti Séptémber!

    Lancome, Armani, sareng SK-II parantos naékkeun hargana ti Séptémber!

    Anyar-anyar ieu, seueur merek, sapertos LANCOME, Armani, SK-II, sareng sajabana, bakal naékkeun surat panyesuaian harga dina bulan Séptémber.Dokumén nunjukkeun yén produk anu aya hubunganana sareng Lancome sareng Armani sareng merek bakal nerapkeun harga énggal ti Séptémber 1, sareng sababaraha produk SK-II bakal naék dina Séptémber 13. 01: Rata-rata ...
    Maca deui