. Pelatihan Staf - Topfeel Beauty
page_banner

Pelatihan Staf

CMPC

Téma: Rapat Standar CMPC

Urang bakal ngayakeun latihan kaahlian biasa, latihan pangaweruh profésional sarta rata-rata 27 sesi babagi pangaweruh sataun.Rapat babagi pangaweruh ieu spontan hosted ku staf di kantor, tangtosna, urang boga ganjaran pikeun aranjeunna.Urang ajak karyawan datang ka podium jeung ngabejaan urang ngeunaan widang kaahlian maranéhna.Ngaliwatan sési babagi, urang nempo titik luminous on dulur jeung nyieun jero leuwih ngahiji.

Topfeel latihan bungkusan

Téma: Pelatihan Bungkusan

Talk Show

Téma: Ngungkulan Masalah

Alus Tembongkeun Dosen

Miranda5

Klub Sapuluh Juta - Miranda tanggal 6 Juni 2022

Bob

Sesi Babagi Buku - Bob