. Borongan OEM / ODM buludru Matte Lipstik High Pigmén Moisturizing Long lasting Mini Lucu Kapsul Lipstik Siapkeun Label wasta Produsén jeung Supplier |Topfeel Beauty
page_banner

Produk

OEM / ODM Velvet Matte Lipstick High Pigmén Moisturizing Long Lasting Mini Cute Capsule Lipstick Set Label Pribadi

Katerangan pondok:

Nambahkeun volume anca sarta warna vibrant kana biwir anjeun kalawan Long-Lasting Matte Lipstick Set.Nampilkeun 3 nuansa anu pikaresepeun pikeun nyumponan tampilan sareng raos tina baju atanapi kasempetan naon waé.Lipstik tahan cai anu tahan lama, matte ieu gancang garing sareng tetep sadinten tanpa smudging atanapi rubbing.Larapkeun langsung kana biwir anjeun tanpa nganggo concealer.Pikeun pagelaran anu pangsaéna sareng épék matte sareng halimun anu tahan lama, punten entong ngompres biwir anjeun sateuacan garing lengkep sabab tiasa caket.Non-stick cup, teu rub off.Permukaan matte buludru.Anggo minyak zaitun atanapi minyak panyabutan makeup ogé dipiceun.

PERHATOSAN: Pikeun Paké éksternal Ngan.Hindarkeun Kontak sareng Panon.Ulah Nyimpen dina sinar panonpoé langsung tur Jauhkeun jangkauan sahiji barudak.


  • Ngaran Produk:Lipstik Kapsul
  • Jumlah barang:TFB-LS-04
  • Tipe:Lipstik
  • Beurat bersih:1,4g* 3
  • nuansa:Tomat, beureum ruby, coklat semu beureum
  • seungit:Coklat, Anggur, Peach
  • rengse:matte krim
  • Kauntungan:Hidrasi langsung sareng jangka panjang
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    Ngeunaan Mini Capsule Lipstick Set

    3 warna lipstik tahan lama kalayan pigmén inténsitas tinggi pikeun penampilan langsung tina biwir kandel.Lipstik ekstrim ieu ngandung bahan moisturizing, anu masihan rasa nyaman, emolien sareng sutra tanpa ngagaringkeun biwir.

    【3-Piece Capsule Pil Lipstick Mini Matte Lipstick Set】3 nuansa matte kawas anggur, coklat, peach, pikeun minuhan unggal kabutuhan Anjeun.
    【Easy to Carry】 Desain kotak plastik transparan leutik, gampang dibawa, tiasa nahan 3 warna, anu tiasa nyumponan kabutuhan dina sababaraha waktos.
    【Non-Stick Cup sareng Long Lasting】Ieu mangrupikeun cangkir anu teu lengket sareng lipstik anu teu luntur anu tahan sadinten saatos garing lengkep.Sareng kusabab cakupanna anu luhur, warnana henteu mindahkeun nalika anjeun nginum sareng nyium.
    【Kado Sampurna】: Tékstur anu hampang sareng hidrasi anu kuat nyayogikeun rasa sutra gravitasi nol.Sampurna pikeun pamakéan pribadi atawa salaku kado keur mom, pamajikan, kabogoh on Thanksgiving, Birthday, Christmas, Lebaran atawa libur lianna.
    【Catetan】: Gambar anu dipidangkeun nyaéta diagram skematis produk, anjeun bakal nampi ti angkatan anu sayogi.Kelirna tiasa rada béda-béda kusabab setélan warna unggal monitor.Mangga parios nomer ngiuhan di handapeun tabung.

    LIPSTIK KAPSUL (3)
    LIPSTIK KAPSUL (5)

    Fitur:

    Dijieunna tina kualitas luhur sareng bahan alami anu aman.Éta henteu ngairitasikeun biwir anjeun. Lipstik berpigmen tinggi ngandung bahan pelembab pikeun rasa anu nyaman, emolién sareng silky anu henteu ngagaringkeun biwir anjeun.
    3 rupa kelir populér béda lipstik matte.Warna anu hipu sareng padet sareng nada pinuh tiasa nyampur sareng biwir.Warna anu gagah sareng terang langkung saé nunjukkeun biwir anjeun anu alami sareng menawan.

    Kumaha nempatkeun pesenan:

    kirimkeun panalungtikan → negotiate rinci produk → konpirmasikeun PO → konpirmasi invoice → pamayaran ngamimitian produksi → pangiriman → nawaran informasi tracking → barang narima

    pabrik

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Topfeel Beautynyaéta pabrik kosmétik Asli & ngajual makeup Grosir.Kami gaduh 2 pabrik sareng pangkalan produksi aya di Zhuhai, Guangdong.

    Q:Kumaha ngahubungan anjeun?

    A: Below each product and on the right side of the website, there will be an entry for sending message. Please kindly fill in your contact information and inquiry there or email directly to beauty@topfeelgroup.com, we will contact you as soon as possible. Due to the time difference, the reply may be delayed, please wait with patience :

    Q: Dupi abdi tiasa meunang sampel pikeun nguji?

    A: Tangtosna, mangga ngirim pesen pikeun ngabejaan urang sampel nu peryogi!Kosmétik warna, perawatan kulit sareng alat kageulisan teu aya masalah.

    Q: Naha produk ieu aman?

    A: Kami GMP sareng ISO22716 pabrik sertipikat, nawiskeun jasa OEM / ODM, tiasa ngaropea manufaktur contarct rumus anyar.Sadaya rumus urang sasuai jeung EU / Peraturan FDA, No Paraben, Cruelty Free, Vegan jsb Sadaya rumus tiasa nawiskeun MSDS pikeun tiap item.

     

     

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami