. Grosir OEM Eyeshadow palette High Pigmén Glitter Eyeshadow Shimmer 35 Warna Matte Eyeshadow Palette Makeup Produsén jeung Supplier |Topfeel Beauty
page_banner

Produk

OEM Eyeshadow Palette High Pigmén Glitter Eyeshadow Shimmer 35 Warna Matte Eyeshadow Palet Makeup Produsén

Katerangan pondok:

Desain husus kalawan belang zebra, kalawan 35 nuansa, teu ukur cocog pikeun makeup sapopoé, tapi ogé bisa dipaké pikeun partying.


  • Ngaran Produk:35 Warna Zebra Eyeshadow Palette
  • Tipe:Palet kalangkang
  • jasa:Label pribadi, rumus sareng warna khusus
  • Fitur:Kacida Pigméntasi, Halus, Tekstur Tahan Air Halus
  • warna:35 Warna
  • Bentuk barang:Bubuk
  • fungsi:Beautify Panon Makeup
  • Rincian produk

    FAQ

    Tag produk

    Ngeunaan 35 Warna Eyeshadow Palette kalawan Eunteung

    Juggle 35 blues anyar, ungu, pinks, jeung jeruk diideuan ku karakter sirkus.Mimitian ti pastel anu terang dugi ka pigmén sareng mutiara anu terang pisan, palette kolektor warna-warni ieu gaduh ciri dina matte sareng logam.

    OEM / ODM: Ditampa

    Fitur: Waterproof tahan lama pisan pigmented

    Kelir Sadia: Warna naon waé tiasa disaluyukeun

    Naha Ieu Special?

    Dirancang nganggo garis-garis zebra, Jieun tampilan redaksi anu warni atanapi tambahkeun warna anu terang kana kalangkang panon anjeun sapopoé.

    Kumaha ngagunakeun?

    Larapkeun bayangan panon matte sareng sikat mengembang pikeun nyampur atanapi sikat detil pikeun presisi

    Rincian séjén:

    Paraben-gratis

    Teu kakejaman

    Talc-gratis

    Phthalate-gratis

     

    palet panon (11)
    Sertipikat topfeelbeauty
    pabrik

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Topfeel Beautynyaéta pabrik kosmétik Asli & ngajual makeup Grosir.Kami gaduh 2 pabrik sareng pangkalan produksi aya di Zhuhai, Guangdong.

    Q:Kumaha ngahubungan anjeun?

    A: Below each product and on the right side of the website, there will be an entry for sending message. Please kindly fill in your contact information and inquiry there or email directly to beauty@topfeelgroup.com, we will contact you as soon as possible. Due to the time difference, the reply may be delayed, please wait with patience :

    Q: Dupi abdi tiasa meunang sampel pikeun nguji?

    A: Tangtosna, mangga ngirim pesen pikeun ngabejaan urang sampel nu peryogi!Kosmétik warna, perawatan kulit sareng alat kageulisan teu aya masalah.

    Q: Naha produk ieu aman?

    A: Kami GMP sareng ISO22716 pabrik sertipikat, nawiskeun jasa OEM / ODM, tiasa ngaropea manufaktur contarct rumus anyar.Sadaya rumus urang sasuai jeung EU / Peraturan FDA, No Paraben, Cruelty Free, Vegan jsb Sadaya rumus tiasa nawiskeun MSDS pikeun tiap item.

     

     

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami